Sevgili okurlarım, bu bir sitem yazısıdır.
Öncelikle Sevgili Belediye Başkanımıza hitap etmek istiyorum.
Sayın Başkanım, Silivri’mizin Marka Değerine değer katacak bir İş İnsanı Silivri’ye 430 Daire yatırımı yapmaya geliyor, TV 8 deki basit bir yemek programına Yüzbinler harcadınız gerekçeniz “Silivri’nin tanıtımı” dediniz, o gün eleştirdim “Değer mi” dedim.
Onlarca Yıldız sanatçı, İnternet Fenomenleri Silivri ye gelmiş, muhteşem bir tanıtım fırsatı sıfır maliyetle ayağımıza kadar gelmiş bu durumu Silivri’nin tanıtımı adına fırsata çevirmek vardı, bu fırsatı değerlendirmediniz.
Olayın bir başka boyutu ise bu derece büyük bir yatırımla Silivri ye gelen iş İnsanı saygıyı hak ediyordu, NATA Holding hazır taşınmazları alarak geldi ona gösterdiğiniz ilginin yarısını hak ediyordu Uğur Vergili.
Siz gelmediniz İlçe Başkanı Zafer Yalçın da gelmedi, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri gelmedi, bu insanlar buraya yatırım yapmaya geldi, bu projeleri daha başlangıç bunu söylemiş olayım.
Ak Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu veya Meclis Üyeleri tenezzül etmedi, onların tenezzül etmediği yere Bakan Murat Kurum Çelenk Yolladı, bu ne kibir böyle.
Ya CHP ye ne demeli Berker Esen Başkanın Haklı bir gerekçesi vardı Sağlıkla ilgili önemli bir sorundu muhtemelen o yüzden gelemedi ama Bir Meclis Üyesi veya İlçe Yöneticisi orada olmalıydı, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çelenginin olduğu yerde sizde olmalıydınız.
Ülkü Ocakları Bölge Başkanı Erhan Özkök, İlçe Başkanı Özgür bedel, BBP İl Yöneticisi Sinan Azder, İlçe Başkanı Ramiz Aksu oradaydı ne kaybettiler? Hiçbir şey ama saygımızı kazandılar.
Uğur Vergili bir çok yerde yatırımı olan bir İş İnsanı ve her gittiği yerde fazlasıyla ilgi alaka görüyor, kimsenin pohpohuna ihtiyacı yok ama her gittiği yerde onur duyularak kabul ediliyor bunu bilmiş olun.
Sayın Belediye Başkanım kısacası size hiç yakışmadı.