Sevgili okurlarım, dün yapılan Silivri Belediye Meclis salonunda Volkan Yılmaz esti gürledi.
Sayın Yılmaz söz almak isteyenlere her zamanki gibi despot tavırlarla söz hakkı vermeyerek güneşi balçıkla sıvama çalışmalarına devam etti.
Silivrispor üzerinden yaratmaya çalıştığı algı çöken Volkan Yılmaz içindekini dışa vurarak “Bana yumruk sallayamazsınız” diyerek manipüle edip kendini haklı çıkarma gayretiyle hesap kitap oyunları yaptı.
Silivrispor’un tesisini yıktın, yerine aynısını yaptın onu da dağın tepesine yaptın 2.5 Milyon para harcadım diyorsun “Yıkan Başkan” olmasaydın o masrafı yapmazdın Sayın Başkan, burada Eşşeği kaybettirip buldurma hikayesini anlatmayacağım ama siz anladınız onu.
Stadı yıktın, Silivri tarihini hiçe saydın, Silivri yi tek bir stada mahkum ettin, birde utanmadan Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı Müjdat Gürsu stadına sahip çıkmaya çalıştın, yemeyiz Başkan biz bu golleri.
Futbolda attığın basit golleri Silivri Halkına atmana izin vermeyiz, gerçi futbolda da attığın gol sayısı da tartışılır ama neyse.
Evet Ülkücü ve eski Belediye Başkanı olacaksın ama asla Bir Hüseyin Turan olamayacaksın.
Hüseyin Turan Bu İlçeye en önemli yatırımları getirmiş bir Belediye Başkanıydı, çok basit hatalarla Başkanlığı kaybetti ama Silivri yi, Silivri Halkını asla kaybetmedi halen o halkın içinde göğsünü gere gere dolaşıyor.
Hüseyin Turan senin Silivrispor’un elinden aldığın gelirleri vermek için Mahkemede yargılanmayı göze aldı, parasının lafını ettiğin otobüsü tahsis etti, bir belediyenin yapabileceği bir çok desteği Silivrispor’a sağladı.
Neden biliyormusun Sayın Yılmaz, Hüseyin Turan’ın tüm yatırımı Silivri de, Hüseyin Turan’ın Torunları adı geçtiğinde kendisiyle gurur duyacakları bir miras bıraktı.
Öyle “Hamaset, Populizm” felan anlatma bize, senin işin gücün hameset ve popülizm olduğunu çok net görüyoruz.
Tüm hayalin MHP siyasetinin en seviyesinde siyaset yapmak, böyle olduğu için Silivri esnafını, Silivri İş insanını, Silivri de bulunan Sivil Toplum Örgütlerini, adam yerine koymadığını söylüyorsun.
Bir çok siyasetçi tanıdım, MHP li çok sayıda dostum var, arkadaşım var daha senin gibisini görmedim.
Üst perdeden konuşma sende, Ego tavan, personeline hatta en yakın personeline hakaret sende, Kadın ve Çocukları kendi siyasetine alet etmek sende, sırf fotoğraf çektirmek için kadın ve çocukları yolda elemanların durdurup seni bekletiyor.
Bizim bunları görmediğimizi, bilmediğimizi mi sanıyorsun Sayın Başkan.
Sevgili Başkan, sen meclis salonunda insanların söz almasını engelleyebilirsin ama bizlerin yani bağımsız medyanın sesini kesemezsin, sen mecliste mikrofon kapattıkça, bizim sokakta, halkta mikrofonumuz daha fazla açılacak.
Sen mecliste 40 kişiye konuşurken biz binlere senin yaptıklarını anlatmaya devam edeceğiz.
Kıbrıs’a kadar götürdüğün şizofren le tuttuğunuz işler deşifre olacak, şizofrene yaptığın ayrıcalığa tepki koyup Kıbrıs’ı anında terk eden başta Grup Başkan Vekilin Sultan Aşkın olmak üzere Mehmet Yönet ve Lütfü Vardar’a Silivri basını adına teşekkür ediyorum.
Size bir tavsiye o Mecliste beni temsilen bulunan Meclis Üyelerimizin sesini kısmayın, yoksa sabah bizle uyanıp, akşam bizimle uykuya dalarsınız…