Anasayfa Köşe Yazarlarımız Sinekten yağ çıkaran Başkan

Sinekten yağ çıkaran Başkan

kadirkoc

Sevgili okurlarım, malum olduğu üzere yağ fiyatları zirve yaptı.
Ülkemizin tarımsal anlamda zor durumda olduğu aşikar, bir çok tarımsal ürün de dışa bağımlı hale gelmiş bulunmaktayız, bu durumun sürdürülebilirliği yoktur, önümüzdeki yıllarda doğru adımları atamazsak açlıkla yüzyüze geleceğiz.
Önceki dönem Belediye Başkanı tarafından kurulan TÜRAM adlı kuruluşların önemi bu noktada ortaya çıkıyor.
Mevcut Belediye Başkanı Volkan Yılmaz TÜRAM üzerinden yaptığı ayçiçeği ekimi ve bunu yağ haline getirip ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtmasını önemsiyorum.
Önümüzdeki yıl Ayçiçek ekimini 5 katına çıkarması daha da anlam kazanıyor.
Sayın Başkan “Sinekten” değilse bile Ayçiçeğinden yağ çıkarıp ihtiyaç sahiplerine dağıttı, bu konuda da gecikmiş bir teşekkür etmek istiyorum.
TÜRAM adlı kuruluşun ARGE çalışmalarına vereceği önem Türkiye ye örnek olacaktır ve ülkenin geleceğine olumlu anlamda katkısı olması kaçınılmazdır.
Pandemi koşullarının gittikçe ağırlaştığı bu günlerde Belediyemiz kurmuş olduğu Aşevi üzerinden vatandaşlarımıza bir kap sıcak yemek vermeyi düşünürse yine önemli bir hizmeti yerine getirecektir.
Bir çok insan bana kadar ulaşarak “Evimizde yiyecek ekmeğimiz yok, Belediyemiz tarafından Ayda bir verilen erzak desteği yetmiyor, desteklerin artırılması bizleri mutlu edecektir” diyerek beklentilerini dile getiriyor.
Bana ulaşan destek taleplerini ilettiğim Esnaf ve İş İnsanlarına yaptıkları destekler için teşekkür ediyor ve Hayırsever gönüllerinden öpüyorum…

You may also like