Sevgili okurlarım, Silivrispor iyi futbolunu sonuca yansıtamıyor, hal böyle olunca eleştiriler geliyor, oyun anlamında yapılan eleştiri normal, lakin oyunu izleyemediğimiz için doğru eleştiri olma şansı yok, doğal olarak skor eleştirisi yapılıyor.
Kulübün mali durumuyla ilgili yapılan eleştirilere ise gülüyorum.
Kulüpler mali durumlarını ya mali genel kurulda yada, olağan genel kurulda açıklarlar, olması gereken budur, önüne gelen üye bana hesap ver deme hakkına sahip değildir, genel kuruldan yetki alan yönetim isterse mali durumu açıklayabilir bu insiyatif tamamen yönetime aittir.
Silivrispor yönetimi “vazgeçmemsendensilivrispor” tag’ıyla kampanya düzenledi, SİAD Başkanı Hakan Kocabaş’ın verdiği inanılmaz destekle yaklaşık 700 Bin TL rakam bağış toplandı, yönetim insiyatif kullanarak bu paranın gittiği yerleri tek tek açıkladı, ben olsam ciddiye bile almazdım.
Yüzlerce üyenin aidatını ödemediği, Futbol Federasyonundan gelen gelirlerin geçmişten gelen borçlara kesildiği, Stad gelirlerinin olmadığı bir dönemde “şeffaf olun, kulübün gelir giderlerini açıklayın” demek, komik olmaya çalışmakla eşdeğer.
Bir diğer konu ise kongre tarihi, bakın beyler burada yaptığınız eleştiriler, komik değil cehalet, cehalet değilse ihanet.
Kardeşim yapılması gereken kongreyi yaptırmayan yönetim değil, İçişleri Bakanlığı, Bakanlık “yapamazsınız” dedi, yapılamıyor, yarın çıkıp “kongreler yapılabilir” der yaparsın.
Silivrispor kulübü Dernekler Kanununa tabi, Kanun, yönetmelik ne diyorsa onu yapmak zorunda, aksi durumda yöneticiler suç işlemiş olur, ki bu suçun yaptırımı çok ağır.
“Taylan Güraslan genel kurul yapılacağı tarihini açıkla” diyorlar, şakamısınız abi siz.
Ben genel kurul tarihini sizlere açıklıyorum, İçişleri Bakanlığı ne zaman “genel kurullar yapılabilir” dediği tarihten 1 Ay sonra genel kurul yapılacak.
Şimdi arayın İçişleri Bakanlığını oradan öğrenin ne zaman yapılacağını.
Bir diğer konu ise insanların aileleri üzerinden eleştirilmesi, şayet bu tür eleştiriler yapılacak olursa kimse sokağa çıkmamalı.
Zor dönem de saçma sapan eleştiriler değil yapıcı eleştiriler yapılmalı.
Size eleştirilecek bir konu vereyim.
Silivrispor bu sezonki maçlarını yeni stad da yapacaktı, böyle giderse bu sezon o stad ta maç yapmak imkansız, kağnı hızında çalışmalar yapılıyor, kulüp yönetimi İBB yetkilileriyle bir an önce iletişime geçip bu işi hızlandırmalı.
CHP İlçe Başkanı, MHP İBB Grup Başkanı ve Silivri Belediye Başkanı konunun üzerinde durmalı.
Yaptığınız eleştirilerin tamamı kişisel, kulübe zerre faydası olmayan ben merkezli eleştiriler.
Biz Silivri de yaşıyoruz ve kimin kaç okka olduğunu çok iyi biliyoruz, yeter artık…