Anasayfa Asayiş Herkes görevini yapmalı

Herkes görevini yapmalı

kadirkoc

Sevgili okurlarım, zor bir süreçten geçiyoruz, bu süreci hep birlikte el ele, gönül gönüle aşabiliriz.

Hepimize düşen görevler var, bana düşen görev farklı, sana düşen görev farklı, ona düşen görev farklı, gazeteci kamuoyu yaratma görevini yerine getirmeli, sivil toplum örgütleri bilinç artırıcı çalışmalar yapmalı, kamu görevlileri ellerinden geleni yapmaya çalışıyor, maalesef Devletimizin ekonomik gücü bazı yerlerde son derece yetersiz kalıyor. burada iş insanlarımıza görev düşüyor, normal zamanlarda Cami, Kuran kursu yaptırma, hatta okul yaptırmak için yarışan iş insanları bugün hastanelerimizin taleplerine duyarsız kalıyor.

Türkiye de hastanelerimizin tamamımın malzeme ve ekipman eksiği var, buna özel hastanelerimiz dahil, şu anda Silivri Devlet Hastanemizin nevresim, maske, tuvalet kağıdı, kağıt havlu gibi bir çok ihtiyacı var, Silivri Bölgesinde 500. üzerinde fabrika var, doğal olarak o kadar patron var, sizler bu bölgenin ekmeğini yiyorsunuz, buraya yani Devlet Hastanesine yapmanız, yapmamız gereken destekler var, bu desteği esirgemeyin.

Bir çoğunuz emekçilere izin vermediniz, verenleriniz de ücretsiz izin verdi, sorduğumda hepiniz Vatansever Milliyetçi insanlarsınız ama elinizi taşın altına sokmaya gelince ortadan kayboluyorsunuz.

İnsanlar bir taraftan açlıkla, diğer taraftan ölmemek için çaba gösteriyor, bu insanlara destek olun, Devletimizin yetersiz kaldığı yerleri doldurun.

Silivri Devlet Hastanesinin sizlerin desteğine ihtiyacı olduğundan eminim, Hastane Başhekimini arayın “bize düşen görev var mı” diye sorun.

Bu sürece vereceğiniz destekler tarafımdan takip ediliyor, vermediğiniz destekler için ise bu süreci atlattığımızda hepinizin yakasına yapışacağımdan emin olabilirsiniz.

Haydi şimdi hayırlı işler

You may also like